Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Rond-de-tafelsessies

Rond-de-tafelsessies

Mediaplatform VIDM is uitgegroeid tot een waardevol netwerk waarbij elkaar verder helpen centraal staat. Kom naar de laagdrempelige rond-de-tafel-met-VIDMsessies onder begeleiding van de beste publiciteitsexperts, (freelance) journalisten en andere communicatieprofessionals.

Hoe het werkt

  • Je kunt deelnemen als je een Pro- of VIP-lidmaatschap hebt bij Vakerindemedia.nl.

  • Voor Pro-leden is deelname aan een sessie een investering van € 19,50 inschrijfgeld per sessie (excl. btw). Dit bedrag is non-refundable. Ook als je je per ongeluk voor de verkeerde sessie hebt ingeschreven.

  • Als je lidmaatschap verlopen is, vervalt jouw inschrijving voor een sessie. Je kunt je lidmaatschap drie maanden van te voren verlengen. Het lidmaatschap loopt dan door vanaf de originele datum.

Let op ajb: als je in de 48 uur voor aanvang voor de opgegeven sessie afmeldt, brengen we een deel van de waarde van de sessie, namelijk € 50,- (excl. btw), in rekening. Dit is ongeacht de reden van afmelding, want we twijfelen niet aan de reden dat je afmeldt. We doen dit om het aantal deelnemers hoog te houden. Afmelden kan alleen op de pagina van de betreffende sessie (eerst inloggen, daarna hieronder doorklikken).


We hebben alle sessies voor je op een rij gezet:

Inloggen