Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Over ons

Over ons

Regelmatig krijg ik de vraag waarom de abonnementsprijzen van Vakerindemedia.nl zo laag zijn. En waarom de diensten van VIDM.nl voor journalisten gratis zijn. Ik licht dat graag toe.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het realiseren van media-aandacht, zodat de experts in de media een afspiegeling vormen van de Nederlandse maatschappij.

Met Mediaplatform VIDM maken we het laagdrempelig voor journalisten om in contact te treden met een bredere diversiteit aan potentiƫle interviewkandidaten. En we verlagen de drempel voor de experts om in contact te treden met journalisten (de contactgegevens van de aangemelde journalisten zijn na inloggen zichtbaar voor de experts).

Ik heb Mediaplatform VIDM opgezet om twee belangrijke redenen.

  • Als jij zichtbaar bent in de media, bereik je meer mensen. Zij weten wie jij bent, wat jij doet en waarvoor ze jou kunnen benaderen.

  • Als jij zichtbaar bent in de media, en anderen met jou, leidt dat tot meer diversiteit in de media en een representatiever beeld van de Nederlandse bevolking.

Mediaplatform VIDM helpt redacties, journalisten en vierdejaars studenten Journalistiek aan interviewkandidaten die samen een realistische afspiegeling van de maatschappij vormen.

Media-aandacht = vergroten van je bereik
Als expert zichtbaar in de media heb je een groter bereik. Mensen weten wie jij bent, wat jij doet en waarvoor ze jou kunnen benaderen.
In de tijd dat ik een PR-bureau runde, klopten er veel mensen aan met verhalen die media-aandacht verdienden. Niet iedereen kan echter het tarief van een PR-bureau betalen, heeft een eigen PR-medewerker of heeft journalisten in zijn of haar netwerk.
Ik ging daarom op zoek naar een manier om al die mensen te ondersteunen zodat ook hun verhalen een weg naar de media zouden vinden. Zo is Mediaplatform VIDM ontstaan.

De experts op Vakerindemedia.nl hebben alles in handen om zelf op een laagdrempelige manier ervoor te zorgen dat ze media-aandacht krijgen. Zo heeft iedereen met nieuwswaarde de mogelijkheid zichtbaar te zijn in de media. Een diverser geluid in de media. Meer verschillende rolmodellen op het mediapodium. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te ondersteunen in het realiseren van media-aandacht, zodat de experts in de media een afspiegeling vormen van de Nederlandse maatschappij.

En daarom kies ik niet voor marktconforme prijzen, maar voor toegankelijkheid en met goed gevoel ondernemen. Ondernemen met deze missie voelt geen dag als werken.

Janneke van Heugten,
Oprichter/eigenaar Mediaplatform VIDM
Zakelijke gegevens
Mediaplatform VIDM
Rek.nr: NL88RABO0108757781
BTW nummer: nl1927.33.990b02
KvK nummer: 32128144

Inloggen