Inloggen - Bent u journalist of redacteur?

Medialunch

Veelgestelde vragen

FAQ

Hier vind je de antwoorden op vragen die we tot nu hebben binnen gekregen van abonnees van Vakerindemedia.nl. Klik hieronder op de donkere balken om de antwoorden op de vragen te zien. Mocht jouw vraag er niet tussen zitten, aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Aanmelden

1. Wat kost het?

De kosten voor een jaarabonnement zijn afhankelijk van het abonnement wat je kiest. Op de homepage zie je in het schema welk abonnement het beste bij jou past en welk abonnement wat kost.

Betalen kan via iDeal of, als je bank dit niet ondersteunt, vooruitbetaling op rekening. Maak bij betaling op rekening het bedrag inclusief btw over op NL88 RABO 01087.57.781 t.n.v. Mediaplatform VIDM. Belangrijk: vergeet niet om je profielnummer of gebruikersnaam te vermelden bij de betaling. Anders kunnen wij de betaling niet herleiden naar je profiel.

Betaal je via iDeal, dan is je profiel direct zichtbaar. Betaal je op rekening, dan wordt je profiel binnen 21 dagen na ontvangst van betaling zichtbaar gezet.

Direct na aanmelding kun je inloggen en beginnen met het vullen van je profiel.

2. Wie kan zich aanmelden?

Mediaplatform VIDM is een uniek platform, waar iedereen met bepaalde vakkennis in contact wordt gebracht met mensen werkzaam in de media.

De media willen laten zien wat er speelt in de maatschappij. Jij bent onderdeel van deze maatschappij en dus interessant voor de media. Of je nou tandarts, student, advocaat, architect, psycholoog, monteur of rechter bent.

Door een profiel aan te maken ben je vindbaar voor journalisten en redacties.Persvragen

1. Hoe werkt het persvragen systeem?

Wanneer een redactie of journalist op zoek is naar deskundigen met bepaalde kennis van zaken voor een bepaald artikel, programma of reportage, dan kan er een zogenaamde persvraag worden geplaatst. Deze vraag wordt door de redacteur/journalist gekoppeld aan een of meerdere categorien.

Als deskundige kun je via je profielmanager aangeven in welke persvragen (binnen welke categorien) je genteresseerd bent.

Op het moment dat er een nieuwe persvraag wordt aangemaakt door een journalist of redacteur binnen de door jouw aangegeven categorie(n) ontvang jij als deskundige deze persvraag op je e-mailadres.

Je kunt reageren op de persvraag. Als je niets met de persvraag wilt doen, reageer je niet. Sluit de persvraag niet bij jou aan, maar wel bij een deskundige in je omgeving, dan mag je de persvraag doorsturen naar de betreffende deskundige.
Inloggen